Uw ervaren loodgieter in Groningen

Werkt uw CV ketel plotseling niet meer? Of loopt het water uit uw afvoer niet meer weg? De meeste problemen en storingen ontstaan door onvoldoende of onjuist onderhoud van de installatie. Gelukkig kunt u altijd bij de Loodgieter Spoedservice terecht voor het plannen van spoedonderhoud. Wij werken onder andere in Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Heerenveen en Assen en zijn u dus altijd van dienst.

Onderhoud door uw loodgieter

Lekkages, niet werkende installaties of verstoppingen komen vrijwel altijd op en onverwacht en ongelukkig moment. Vanzelfsprekend zit u op een koude winterdag niet te wachten op een storing van uw CV installatie en uiteraard wordt u liever niet midden in de nacht gewekt door een vervelende daklekkage. Dergelijke problemen veroorzaken veel ongemak; u moet ineens op zoek naar een bedrijf dat u, vaak op een onhandig tijdstip, kan komen helpen het probleem op te lossen. Gelukkig vindt u via ons netwerk altijd een loodgieter die spoedonderhoud voor u kan uitvoeren. Loodgieters uit heel het land zijn bij ons aangesloten, ook bij u in de regio vindt u gegarandeerd een vakman die u snel van dienst kan zijn.

Contact met uw loodgieter uit Groningen

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 0800 – 566 34 43. Dit is tevens ons spoednummer waarvan u dag en nacht gebruik kunt maken, 365 dagen per jaar. Wij werken ook bij u in Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Heerenveen of Assen!