Met spoed een loodgieter nodig voor herstel van uw leidingwerk?

Leidingwerk is voor het grootste deel geplaatst onder uw vloeren en achter uw muren. Problemen met uw leidingwerk is dan ook vaak niet direct te zien en al helemaal niet gemakkelijk te herstellen. Schakel daarom een loodgieter in via de Loodgieter Spoedservice. Bij spoed zijn wij dag en nacht beschikbaar!

Hoe goed uw leidingwerk ook is geïnstalleerd; problemen kunnen helaas altijd ontstaan. Lekkage of een verstopping kan optreden door een verzakking van het leidingwerk of doordat uw leidingen dichtslibben. Problemen met uw leidingwerk zijn heel vervelend. Lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt niet alleen vervelende vochtplekken in uw muren, vloeren en plafonds, maar zorgt bovendien voor een broedplaats voor schimmels die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Blijf dan ook nooit te lang zitten met problemen met uw leidingwerk, maar schakel met spoed een loodgieter in! Iedere loodgieter die is aangesloten bij ons netwerk hanteert een spoedservice, dus ook bij u in de buurt wordt u dag en nacht geholpen.

Aanleggen van uw leidingwerk

Naast het verlenen van hulp bij spoed, kunt u ook een loodgieter inschakelen voor het aanleggen van uw leidingwerk. Het is van belang dat uw leidingwerk in één keer goed wordt gelegd, omdat u er na de aanleg niet meer gemakkelijk bij kunt. Als het leidingwerk niet goed op elkaar aansluit kan er al snel lekkage ontstaan en bent u genoodzaakt om met spoed een loodgieter in te schakelen. Voorkom dergelijke problemen! Een loodgieter kan uw leidingwerk inspecteren, zodat u zeker weet dat alles goed is aangesloten.