Schakel een loodgieter in voor lekdetectie

De Loodgieter Spoedservice is uw professional op het gebied van lekdetectie. Lekkages veroorzaken vaak ernstige schade, schakel daarom met spoed een loodgieter in. Door middel van lekdetectie wordt de oorsprong van het lek snel duidelijk.

Of u nu lekkage heeft aan uw dak, of een lekkende leiding: lekdetectie biedt de uitkomst. Uiteraard wilt u dat de ongewenste situatie zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarbij is het van belang dat de gevolgschade beperkt blijft, door waterlekkage ontstaan immers vieze vochtplekken die een broedplaats zijn voor bacteriën en schimmels. Deze zijn vaak schadelijk voor uw gezondheid!

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en apparatuur kunnen wij op zeer nauwkeurige wijze lekkages in welke vorm dan ook lokaliseren. Doordat de exacte locatie van het lek bekend is, hoeft er maar een kleine opening gemaakt te worden voor reparatie. Hierdoor bespaart u torenhoge kosten voor het herstel van de breekwerkzaamheden.

Met spoed hulp nodig van een loodgieter?

Lekkage ontstaat in de meeste gevallen langzaam en zorgt geleidelijk voor een steeds ernstiger probleem. Constateert u lekkage? Wacht dan nooit lang en schakel met spoed een loodgieter in! Door middel van lekdetectie kan de loodgieter de oorzaak en de precieze plaats van het lek opsporen. Waar in Nederland u ook woont, via ons landelijke netwerk is er altijd een loodgieter bij u in de buurt beschikbaar voor het uitvoeren van lekdetectie. Ook bij spoed in het weekend, ‘s nachts of op een feestdag! We helpen u graag.